Eroare
  • Koowa plugin requires MySQLi Database Driver. Please change your database configuration settings to 'mysqli'

Redactarea proiectului de cercetare

taking_notesAm primit o serie de intrebari referitoare la modalitatea de realizare a propunerii de cercetare la care dorim sa va raspundem.

In primul rand proiectul depus in vederea obtinerii bursei poate sa difere de cel realizat acum in ceea ce priveste titlul, obiectivele asumate si activitatile.

In al doilea rand proiectul realizat si depus acum trebuie sa reprezinte o propunere de cercetare conform specificatiilor si rigorii Scolii Doctorale a Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

Va rog in acest sens sa consultati site-ul Scolii Doctorale, sa participati la sesiunile de pregatire desfasurate in vederea realizarii proiectului.

Si cel mai important element este sa discutati cu conducatorul dvs de doctorat.

Succes!

 

Participare workshop: Publicarea in reviste cotate ISI

articlesÎn data de 30 iunie 2010, ora 17.00, in sala 2013 a Academiei de Studii Economice din Bucuresti sunteti invitati sa participati la workshop-ul cu tema
 
"Publicarea în reviste cotate ISI. Experienţe europene".
 
Key-speaker:
Prof. dr. Bogdan Negrea - şeful Catedrei de Monedă a ASE Bucureşti
 
Moderator: Prof. dr. Mihai Korka - expert coordonator în cadrul proiectului DoEsEC.
Vă rugăm să ajungeţi din timp pentru a semna lista de prezenţă.
 

Avizarea proiectelor de cercetare

keyVă informăm că proiectele de cercetare ale doctoranzilor beneficiari de sprijin financiar în cadrul proiectului vor putea fi depuse la şcoala doctorală numai după avizarea acestora de către experţii ştiinţifici din echipa de implementare.

Etapele procesului de avizare sunt următoarele:

25.06.2010-04.07.2010 - încărcarea proiectelor de cercetare pe site-ul www.doesec.ase.ro

ÎNCARCĂ PROIECTUL TĂU DE CERCETARE AICI!

Vizualizare înregistrări

05.07.2010-09.07.2010 – perioada de evaluare, consiliere şi avizare a proiectelor de cercetare

09.07.2010-16.07.2010 – depunerea proiectelor de cercetare la şcoala doctorală

În perioada de evaluare, consiliere şi avizare vor fi organizate workshopuri pe ariile tematice de doctorat susţinute de către experţii ştiinţifici din cadrul proiectului.

 

Adrese noi de email

Incepand cu luna iunie comunicarea cu dvs., beneficiarii proiectului Doctorat in economie la standardele Europei cunoasterii se va face prin intermediul unei adrese de email dedicate.

In acest sens fiecare dintre voi va primi pe adresa de email comunicata la inscriere noul user si parola. veti avea 7 GB de spatiu.

va rugam ca sa utilizati aceasta adresa de email in comunicarea noastra.

daca nu ati primit mesajul cu user-ul si parola va rugam sa ne contactati la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

 

Stagii de mobilitate doctorală în Uniunea Europeană

 Îmbunătăţirea mobilităţii ştiinţifice a doctoranzilor la nivel european reprezintă un obiectiv cheie al proiectului DOCTORAT ÎN ECONOMIE LA STANDARDELE EUROPEI CUNOAȘTERII. Oferta de mobilitate include două tipuri de activităţi, efectuarea de stagii de mobilitate în universităţi din Uniunea Europeană şi participarea la conferinţe internaţionale în care să fie prezentate lucrări pe tema proiectului de cercetare doctorală.

Oferta de mobilităţi, va cuprinde două componente:
a) prima componentă realizată pe baza memorandumurilor de înţelegere între Academia de Studii Economice din Bucureşti şi universităţi şi centre de cercetare din ţările membre ale Uniunii Europene. In acest caz, echipa de implementare a proiectului,  va publica pe site-ul proiectului: numărul de luni-bursă şi locaţiile de efectuare, repartizate pe domeniile de doctorat, termenele de depunere a candidaturilor şi condiţiile de desfăşurare a competiţiei;
b) a doua componentă constituită din universităţi/institute de cercetare din state membre ale Uniunii Europene identificate de doctoranzi, cu acordul coordonatorului ştiinţific. Pentru această componentă este stabilit în prealabil numărul  de luni–bursă care vor fi finanţate, repartizate pe domeniile de doctorat, termenele de depunere a candidaturilor şi condiţiile de desfăşurare a competiţiei. Echipa de management şi cea de implementare a proiectului va asigura doctoranzilor sprijin instituţional în vederea acceptării la stagiu de mobilitate prin mijlocirea remiterii către universităţile partenere de scrisori de recomandare/adeverinţe care să ateste statutul doctorandului sprijinit prin proiect şi necesitatea realizării respectivei mobilităţi în cadrul proiectului.

Identificarea de către doctorand, cu acordul conducătorului de doctorat, a instituţiilor de primire din Uniunea Europeană se desfăşoară în perioada ianuarie - aprilie a fiecărui an universitar, pentru stagiile de mobilitate care încep în anul universitar următor. În această perioadă, doctoranzii vor transmite echipei de management/implementare a proiectului scrisoarea de accept/invitaţie din partea instituţiei de primire din Uniunea Europeană. Scrisoarea de accept/invitaţia poate fi primită prin poştă, fax sau e-mail (scanată) şi trebuie să aibă antetul instituţiei primitoare, să nominalizeze persoana care va fi primită şi perioada de stagiu. 

 

 

 
Anunţuri
Conferinta "50 ANI DE POLITICA AGRICOLA COMUNA, Un parteneriat intre Europa si fermierii europeni"

Va adresam invitatia de a participa la conferinta "50 ANI DE POLITICA AGRICOLA COMUNA, Un parteneriat intre Europa si fermierii europeni" care va avea loc in data de 21 Mai 2012, la ora 09:30, la sala Ronda a hotelului Intercontinental.

Invitatia de participare | Agenda evenimentului

 
DEPUNERE CERERE DE ARONDARE LA CENTRELE DE CERCETARE
TERMENUL DE PREDARE AL CERERILOR DE ARONDARE LA CENTRELE DE CERCETARE ESTE 30 NOIEMBRIE 2010. Pentru doctoranzii ASE cererea se depune la sala 0425.
 
Mobilităţi

Au apărut pentru doctoranzii din Timişoara, la secţiunea Baza legislativa următoarele materiale:

Calendarul de selecłie în vederea participării la mobilităţi de cercetare

Tabel cuprinzând universităţile pentru care se pot exprima opţiuni pentru efectuarea de Mobilităţi