Eroare
  • Koowa plugin requires MySQLi Database Driver. Please change your database configuration settings to 'mysqli'

Selectie mobilitati etapa II

clockÎn aceasta perioada se desfăşura procesul de selectare a doctoranzilor beneficiari de bursă de mobilitate în cadrul proiectului DOESEC care aplică în cadrul ofertei de mobilităţi, realizată pe baza memorandumurilor de înţelegere între Academia de Studii Economice din Bucureşti şi universităţi şi centre de cerectare din ţările membre ale Uniunii Europene.

Va rugam sa consultati progresul etapei de selectie.

 

Rezultate interviu de selecţie | Rezultate concurs

Barem grila examen | Rezultate examen de competenţă lingvistică

LISTA NOMINALĂ A DOCTORANZILOR ÎNSCRIŞI PENTRU BURSE DE MOBILITATE - Etapa II
 

Eveniment "Participarea doctoranzilor in echipe integrate de cercetare - Metodologia cercetarii"

  foto4Va invitam in data de 27.10.2010, ora 13.00 in  Aula Magna a ASE sa luati parte la evenimentul "Participarea doctoranzilor in echipe integrate de cercetare - Metodologia cercetarii"

Moderatorul intalnirii este prof univ. dr. Ion Stancu, prorector al Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

 
Vor participa la acest eveniment directorii centrelor de cercetare din ASE, precum si echipa de implementare a proiectului.
 
Va precizam ca prezenta dvs este obligatorie.
 

Selectie mobilitati

coffeeVa rugam consultati sectiunea mobilitati unde veti regasi Lista nominală a doctoranzilor înscrişi pentru burse de mobilitate în cadrul proiectului doctorat în economie la standardele europei cunoaşterii (doesec), care aplică în cadrul ofertei de mobilităţi realizată pe baza identificării de către doctoranzi, cu acordul conducătorului ştiinţific, a universităţilor/centrelor de cercetare din ţările membre ale uniunii europene.

Examenul de competenţă lingvistică se va susţine în data de 08.10.2010, sala Robert Schuman (Etaj 2, Cladirea Ion Angelescu), orele 10,30. Accesul candidaţilor în sală se va face începând cu orele 10.20.

Rezultate interviu de selecţie | Rezultate concurs

Barem grila examen | Rezultate examen de competenţă lingvistică

Nota 1: 56 de luni bursă de mobilitate sunt repartizate etapei I, corespunzătoare perioadei 04-15.10.2010, când se va desfăşura procesul de selectare a doctoranzilor beneficiari de bursă de mobilitate în cadrul proiectului DOCTORAT ÎN ECONOMIE LA STANDARDELE EUROPEI CUNOAŞTERII (DoEsEc) care aplică în cadrul ofertei de mobilităţi, realizată pe baza identificării de către doctoranzi, cu acordul coordonatorului ştiinţific, a universităţilor şi centrelor de cercetare din ţările membre ale Uniunii Europene

Nota 2:

  1. Un număr total de 146 de luni de mobilitate sunt repartizate etapei a II a, corespunzatoare perioadei 18-29.10.2010, cand se va desfăşura procesul de selectare a doctoranzilor beneficiari de bursă de mobilitate în cadrul proiectului DOCTORAT ÎN ECONOMIE LA STANDARDELE EUROPEI CUNOAŞTERII (DoEsEc) care aplică în cadrul ofertei de mobilităţi, realizată pe baza memorandumurilor de înţelegere între Academia de Studii Economice din Bucureşti şi universităţi şi centre de cerectare din ţările membre ale Uniunii Europene.
  1. Durata unui stagiu de mobilitate în universităţile şi centre de cerectare din ţările membre ale Uniunii Europene cu care Academia de Studii Economice din Bucureşti are încheiate memorandumuri de înţelegere este de maxim 8 luni.
  2. Excepţie fac mobilităţile oferite de Universitatea Paul Verlaine, Metz unde perioada stagiului este de maxim 6 luni.
 

Calendar selectie mobilitati

Selectia candidatilor pentru mobilitati se va desfasura in doua etape:

pastarchives

În perioada 04-15.10.2010 se va desfăşura procesul de selectare a doctoranzilor beneficiari de bursa de mobilitate în cadrul proiectului DOESEC care aplică în cadrul ofertei de mobilităţi, realizată pe baza identificării de către doctoranzi, cu acordul coordonatorului ştiinţific, a universităţilor şi centrelor de cercetare din ţările membre ale Uniunii Europene.

Va invitam in 4-6 octombrie 2010 sa depuneti la Secretariatul Şcolii Doctorale, intre orele 10 si 14 dosarul dvs de concurs.

În perioada 18-20.10.2010 se va desfăşura procesul de selectare a doctoranzilor beneficiari de bursă de mobilitate în cadrul proiectului DOESEC care aplică în cadrul ofertei de mobilităţi, realizată pe baza memorandumurilor de înţelegere între Academia de Studii Economice din Bucureşti şi universităţi şi centre de cerectare din ţările membre ale Uniunii Europene.

Depunerea dosarelor se va face intre 18-20.10.2010, la Secretariatul Şcolii Doctorale, intre orele 10 si 14.

Va rugam accesati metodologia de selectie din secţiunea Baza legislativă şi calendarul complet al selectiei.

 

Încărcare lucrări

web_links Vă facem cunoscut că puteţi încărca lucrarea dvs. în formularul disponibil aici.

Asteptam articolul elaborat de fiecare dintre dvs care sa raspunda la urmatoarea tema:
 
Economia europeana in recesiune/criza? Principali vectori ai schimbarii
 
European economy in recession/crises? Drivers of change
 
Articolele vor fi redactate in limba romana si engleza conform specificatiilor Jurnalului Cercetarii Doctorale. Lucrarile vor fi recenzate de echipa de experti pe termen lung ai proiectului, iar cele mai bune lucrari vor fi publicate in JDRE.
 Termen de incarcare 15 octombrie 2010.
 
Anunţuri
Conferinta "50 ANI DE POLITICA AGRICOLA COMUNA, Un parteneriat intre Europa si fermierii europeni"

Va adresam invitatia de a participa la conferinta "50 ANI DE POLITICA AGRICOLA COMUNA, Un parteneriat intre Europa si fermierii europeni" care va avea loc in data de 21 Mai 2012, la ora 09:30, la sala Ronda a hotelului Intercontinental.

Invitatia de participare | Agenda evenimentului

 
DEPUNERE CERERE DE ARONDARE LA CENTRELE DE CERCETARE
TERMENUL DE PREDARE AL CERERILOR DE ARONDARE LA CENTRELE DE CERCETARE ESTE 30 NOIEMBRIE 2010. Pentru doctoranzii ASE cererea se depune la sala 0425.
 
Mobilităţi

Au apărut pentru doctoranzii din Timişoara, la secţiunea Baza legislativa următoarele materiale:

Calendarul de selecłie în vederea participării la mobilităţi de cercetare

Tabel cuprinzând universităţile pentru care se pot exprima opţiuni pentru efectuarea de Mobilităţi